På spaning efter en författare/Melsene Laux 2022

På spaning efter en författare/Melsene Laux 2022

EBP-shop

SENASTE NYTT!!!

Nu släpps en ny bok: På spaning efter en författare" av Melsene Laux. 160 sid med djuplodande  analyser av Elisabeths texter. IIllustrerad. Pris 200:- + ev porto. Finns i Långasjö. Kontakta oss i EBP. Bild på boken se ovan. 

EBP-sällskapet erbjuder flera artiklar till bra priser. Dock tillkommer alltid frakt, som kunden får betala. Ett annat sätt är att besöka oss i Långasjö och få varan direkt i handen. Då kan man få en liten guidning också. 

"Långasjö - en resa i tiden". EBP-sällskapet har låtit fotografera en mycket intressant bård, utförd 1925 till Elisabeths fars 70-års dag. Den beskriver bl a livet i Långasjö sett ur familjens perspektiv. Som dokument unik i sitt slag. Vi har valt att trycka remsan (ursprungligen 7 m lång) i förminskat skick som vikbar trycksak med ett omslag. Resultatet, se bild, är en avlång bok c:a 20 X 40 cm med hela remsan som går att vika ut om man vill. Varje bild ledsagas av en liten text. Priset är 250 kr och beställning görs via kontakt EBP: Bo 072-023 58 56 eller Annika 0768-79 27 62. Porto tillkommer. Det går också bra att avhämta produkten i Långasjö. Upplagan är begränsad. Varje bok är att betrakta som ett konstverk. 

Vi rekommenderar också den nyutgivna novellsamlingen "Den gömda skatten" med 10 noveller av Elisabeth Bergstrand Poulsen och Gertrud Lilja. Texterna är utvalda och bearbetade av Melsene Laux och Willi Lang, redigerade och varsamt moderniserade av Ulla Sköldh Jonsson. Boken är illustrerad med foton. Den släpptes 6 juni 2021. Kostar 120 kr.

Just nu har vi många antikvariska böcker av Elisabeth Bergstrand Poulsen. Under sommaren säljer vi dem för 20:- st. De flesta är fint inbundna och väl bevarade, rikt illustrerade med Elisabeths fina målningar. Du kan läsa mer om hennes böcker under fliken Böcker.

Vi har också småskrifter som sällskapet tidigare gett ut, t ex Långasjösamlingen, På hökens vingar söderut, Gertrud och Elisabeth, Resan till fots, Littan-La, Lilla Lisa, m fl. Priser från 40 till 100 kr. 

Vi kan även sälja DVD med filmen På hökens vingar (45 min) och Livets väv (35 min). 100 kr/st

Flera inramade tryck av Elisabeths tavlor finns också till salu. Priser från 40 till 100 kr. 

Dubbla nytryckta konstkort finns också i lager. Motiv: Den främmande pojken, Lilla Nanny, Kvinnans årstider. 20 kr st

Vid beställning eller bokning av besök, kontakta:

Annika Hjalmarsson 0768-79 27 62

annika.hjalmarsson44@gmail.com

"Den gömda skatten" 5 noveller av Elisabeth + 5 noveller av Gertrud 2021

Långasjö - en resa i tiden. Unik vikbok med bilder av Elisabeths hand.

Långasjö - en resa i tiden. Unik vikbok med bilder av Elisabeths hand.

Dela den här sidan